fbpx

FRI FRAKT FRA KR 1000 • PERSONLIG TILPASNING • TRYGG LEVERING • EKSKLUSIV INNPAKNING

Kontakt oss  Nybergflata 6
  NO-3737 Skien

  På Huldreverkstedet

  Annette Misje Bjerkøen

  er daglig leder og utdannet markedsfører. Hun elsker håndverk og god design. Og det var drømmen om igjen jobbe med vakre produkter som førte henne til Huldresølv.

  Tone Rose Bjerke

  er gullsmed med svennebrev i gullarbeid og har etter 16 år på verkstedet vårt overtatt ansvaret for salgsarbeidet. Nå kjører hun land og strand rundt og besøker våre hyggelige forhandlere i sin lille "perle". Tone Rose er også en skikkelig kake- og sjokolademons og sørger ofte for noe godt til kaffen!

  Karoline Thiis-Evensen

  er kontorsjef og gullsmed – og modellen vår. Hun er utdannet gullsmed som 5. generasjon fortsetter dermed familietradisjonene til Elise.
 Karoline er også delaktig i produktuviklingen vår og sitter i produktrådet. Karoline bidrar overalt hvor vi trenger noen som kan trå til – og er alltid like blid!

  Marit Lintrup Svendsen

  er gullsmed med svennebrev i filigransarbeid. Hun har en stor bredde i sitt spesialfelt. Og er verktedets representant i produktrådet. Marit er et skikkelig "ja-menneske" som ser muligheter overalt. 

  David Joiner

  er gullsmed og «hannen» i huldreflokken. Han har ansvar for den bestselgende serien vår «Anne» og liker tanken på alle de flotte damene som bærer hans smykker med romantiske hjerter.

  Lotte Lysa

  er verkstedsmedarbeider som ikke lenger trenger fagbrevet, etter å ha gått i lære hos Elise siden 1999. Lotte lager alt sølv til Jubileumdrakten og Hundreårsdrakten i Oslo – så det er ikke få i "Tigerstaden" som bærer sølv fra hennes hender på 17. mai!


  Helene Elv Andersen

  er gullsmed med svennebrev i gullarbeid. Helene lager blant annet sølvet til Vestlandsdrakten og har også ansvar for justeringer og reparasjoner. Så dersom du har slitt ut låsen på smykke ditt eller ønsker å forlenge armlenken ordner hun det for deg!

  Tonje Høgberg

  er gullarbeider med mesterbrev. Tonje er nyeste tilførsel i Huldreflokken og hun passer perfekt. Med lang erfaring fra gullsmedyrket og sitt gode humør, gleder vi oss til å se hva denne huldra vil tilføre flokken.

  Elise Thiis-Evensen

  er gründer, eier, sjefsdesigner og skaper av Huldresølv. Hun er fjerde generasjon gullsmed og er også utdannet diplomgemmolog. Hennes kreativitet og teft er fortsatt på topp, så hun kommer nok ikke til å pensjonere seg på ordentlig på flere år. Heldigvis

  HOLD DEG OPPDATERT!