Velkommen til Huldreverket

En tid for alt… Etter snart 30 fortryllende år avvikles Huldresølv  pga. generasjonsskifte. Grunnlegger Elise Thiis-Evensen er svært glad for at tre av Huldresølvs meget erfarne og dyktige gullsmeder starter sitt eget verksted slik at de kan føre videre deler av Huldresølvs stolte arv, tradisjon og design i det nye selskapet HULDREVERKET GULL OG SØLV AS.

Huldreverket viderefører deler av Huldresølvs smykke- og søljekolleksjon i tillegg til bl.a. sølv til bunadene Jubileumsdrakten og Hundreårsdrakten til Oslo.
En av Huldreverkets gullsmeder står for mange av Huldresølvs suksessdesign gjennom årene. Bl.a Ask, Løv, Vindel og Frøystul, også disse tas med i det nye selskapet.

Huldresølv har i alle år vært en forkjemper for norsk produksjon og design. I motsetning til mange av bedriftens konkurrenter som har valgt å produsere i lavkostland, har Huldresølv opprettholdt og vektlagt bærekraftig design og produksjon med meget høy kvalitet i Norge.  
Huldreverket ønsker å opprettholde samme ideologi og fortsetter produksjon i Telemark.

4. generasjons gullsmed og diplomgemmolog Elise Thiis-Evensen startet Huldresølv i 1994. Hun hadde et sterkt ønske om å hedre de norske smykketradisjonene og ta dem inn i en ny tid. Siden oppstart har det vært en eventyrlig reise med vakre smykker og draktsølv som har blitt brukt både til hverdag og fest av både kongelige og folk flest.
Huldresølvs design har et distinkt og særpreget uttrykk som er høyt elsket og lett gjenkjennelig.

Huldreverket ønsker å utvikle nye design i samme ånd.

OM HULDREVERKET

Huldreverket Gull og Sølv AS består av 3 av Huldresølvs dyktige gullsmeder med til sammen over 50års erfaring på Huldreverkstedet.

De tar med seg sin kreativitet, kunnskap, erfaring og dyktighet og kan love fantastiske og eventyrlig vakre smykker og søljer i fremtiden. Huldreverket oppretter verksted på Klosterøya i Skien i Telemark.

Huldreverket vil opprettholde eksisterende salgskanaler. Du vil med andre ord finne det vakre sølvet hos husflider og gullsmeder over hele landet. De vil opprettholde nettsider og nettbutikk og i tillegg opprette en forhandlerportal.

Alle involverte i denne prosessen har et sterkt ønske og håp om at Huldresølvs kunder vil sette pris på at tradisjoner og design videreføres.  Tonje, Marit og Lotte i Huldreverket gleder seg til å bli kjent med «gamle» og nye kunder i fremtiden.