fbpx

Vårens nyheter byr på spennende design med vakre farger og blankt sølv. Helt i henhold til trendbildet.

Løv uoksidert sølv er behandlet med en overflate behandling slik at smykkene beholder det blanke uttrykket mye lenger.

Løv ørepynt med krok. Fantastiske ørepynt som vaier i vinden. Hvis du har flere hull i ørene, eller ønsker små ørepynt. Ta en titt på Løv ørepynt med stikk.
Løv anheng. Fantastisk design som egner seg på flere typer collièrkjeder i ulike lengder. Kombiner det gjerne med Løv halsgropkjede og Ronja halskjede for å få det helt riktige uttrykket.
Løv liten ring. En utrolig vakker og leken ring som egner seg bra både på ringfinger, pekefinger og langfinger.
Løv stor ring er en spennende og  fantastisk statementring som virkelig setter prikken over ièn til ethvert antrekk. Ringen er regulerbar og designet inspirert fjellbjørka.
Løv armlenke er enkel og vakker på samme tid. Kombiner den gjerne sammen med andre armlenker som: Ronja armlenke, Tvunnet armring, Karla armlenke.

Lysning kolleksjonen kommer nå også i uoksidert variant. Den kan med fordel kombineres med forgylte smykker, for å gi et enda mer spennende uttrykk. Den utrolig vakre Blad ørepynt kommer nå også som Creol.

Se hele Lysning kolleksjonen her

Hylja: Hylja betyr sjule og sies å være opprinnelsen til navnet Hulder. I dette smykket har vi latt oss inspirere av det sjulte og har gjemt mange detaljer i smykket. Hylja symboliserer det magiske og mystiske, men også den styrken og stoltheten som Huldra er kjent for. Let frem din indre styrke og bær dette smykket med stolthet.

Lykkemynt: En tøff Lykkemynt i sølv 925. Tro kopi av en ekte mynt fra 1728. Bildet viser Lykkemyntens for og bakside og med et diamantkuttet ankerkjede i 80/90cm

Elise: Den populære klassiske serien Elise er dekorert med lubne og lekne hjerter. Elise er en favoritt hos alle. Se den vakre Duggperle kolleksjonen her

Rødrosa og gule farger ser vi både på klær og interiør denne våren og sommeren. Huldresølv har selvfølgelig laget smykker tilpasset denne fargerike trenden. Living Corall er kåret til årets farge. Korallfargen finner du igjen i vår Sukkertopp serie, men av hensyn til miljøet har vi selvfølgelig ikke ekte korall, men korallfarget glass – fantastisk farge. Ta en titt på våre nyheter og la deg fortrylle her

Endelig har vi laget de flotteste bunadsringene du kan tenke deg. Solveig med og uten heng. En nydelig ring med særpreget design i typisk Huldresølv stil. Ringen er rikt dekorert med både graveringer og med Turtelduer som på gamle søljer ble brukt som et symbol på fruktbarhet.

Drøm deg bort med alle våre nyheter her

 

HOLD DEG OPPDATERT!