Huldreflokken

 Huldreflokken 

Huldresølv består av syv smykkeentusiaster og -fagfolk i tillegg til «huldremor» Elise Thiis-Evensen. Elise er pensjonist – men er på jobb nesten hver dag likevel.

Vi er en god og sammensveiset gjeng som har en ekte stolthet for håndverk, videreføring av tradisjoner og teknikker, det vi skaper sammen og menneskene vi gleder.

elise thiis evensen

ELISE THIIS-EVENSEN

er gründer, eier, huldremor, sjefsdesigner og skaper av Huldresølv. Hun er fjerde generasjon gullsmed og er i tillegg utdannet diplomgemmolog. Hennes kreativitet og teft er fortsatt på topp, så hun kommer nok ikke til å pensjonere seg på ordentlig på flere år – heldigvis!

ANNETTE MISJE BJERKØEN

er daglig leder, og vår sjefshulder. Annette er utdannet markedsfører og elsker håndverk og god design. Det var drømmen om å få jobbe med vakre produkter og håndverk som førte henne til Huldresølv.

KAROLINE THIIS-EVENSEN

er kontorsjef og gullsmed. Hun er utdannet gullsmed som 5. generasjon og viderefører dermed familietradisjonene til Elise. Karoline er delaktig i produktutviklingen og sitter i produktrådet. Karoline bidrar overalt hvor vi trenger noen som kan trå til – og hun er alltid like blid.

TONJE HØGBERG

er gullarbeider med mesterbrev. Tonje er nyeste tilskuddet til huldreflokken og hun passer perfekt inn hos oss. Med lang erfaring fra gullsmedyrket og sitt gode humør, er hun en ekte verkstedhulder.

TONJE HØGBERG
MARIT LINTRUP SVENDSEN

MARIT LINTRUP SVENDSEN

er gullsmed med svennebrev i filigransarbeid. Hun har en stor bredde i sitt virke og er verkstedets representant i produktrådet. Marit er et ekte “ja-menneske” som ser muligheter overalt.

TONE ROSE BJERKE

er gullsmed med svennebrev i gullarbeid og har etter 16 år på verkstedet vårt overtatt ansvaret for salgsarbeidet. Nå kjører hun land og strand rundt og besøker våre mange hyggelige forhandlere.

TONE ROSE BJERKE
HELENE ELV ANDERSEN

HELENE ELV ANDERSEN

er gullsmed med svennebrev i gullarbeid. Helene lager blant annet sølvet til Vestlandsdrakten og har også ansvar for justeringer og reparasjoner. Så dersom du har slitt ut låsen på smykke ditt eller ønsker å forlenge armlenken ordner hun det for deg!

Sagnet sier at huldrene lagde sølvsmykker

så vakre at ingen kunne lage maken

– vi tror det er mulig på vårt

verksted i Telemark.