Huldreflokken

 Huldreflokken 

Huldresølv består av syv smykkeentusiaster og -fagfolk i tillegg til «huldremor» Elise Thiis-Evensen. Elise er pensjonist – men er på jobb nesten hver dag likevel.

Vi er en god og sammensveiset gjeng som har en ekte stolthet for håndverk, videreføring av tradisjoner og teknikker, det vi skaper sammen og menneskene vi gleder.

elise thiis evensen

ELISE THIIS-EVENSEN

er gründer, huldremor og skaper av Huldresølv. Hun er fjerde generasjon gullsmed og er også utdannet diplomgemmolog. Elises design er grunnlaget for Huldresølvs suksess. Elise er nå pensjonist, men er fremdeles innom Huldresølv nesten hver dag og bidrar med hennes gode sans for god design.

ANNETTE MISJE BJERKØEN

er daglig leder, eller SjefsHuldra som vi kaller det og utdannet markedsfører og har lang erfaring både med salg, markedsføring og design. Hun elsker håndverk og god design og brenner for norsk design. Det var drømmen om igjen å få jobbe med vakre produkter og håndverk som førte henne til Huldresølv.

KAROLINE THIIS-EVENSEN

er Elises datter, gullsmed og en av to gullsmeder som har hovedansvaret for vårt støperi. Hun er utdannet gullsmed som 5. generasjon fortsetter dermed familietradisjonene. Karoline er designeren bak bla. Fabel, Mille og Karla. Karoline er også delaktig i produktuviklingen vår og sitter i produktrådet.

LOTTE LYSA

er verkstedsmedarbeider som ikke lenger trenger fagbrevet, etter å ha gått i lære hos Elise siden 1999. Lotte lager alt sølv til Jubileumdrakten og Hundreårsdrakten i Oslo – så det er ikke få i “Tigerstaden” som bærer sølv fra hennes hender på 17. mai!

TONJE HØGBERG

TONJE HØGBERG

er gullarbeider med mesterbrev. Tonje har i tillegg til å være den som lager bla. Seljord seriene, Vindel og huldrehjerte også ansvaret for reparasjoner her på Huldreverkstedet. Det er ikke et smykke hun ikke kan reparere.

MARIT LINTRUP SVENDSEN

er gullsmed med svennebrev i filigransarbeid. Hun har en stor bredde i sitt spesialfelt. Og er verktedets representant i produktrådet. Marit er designeren bak bla. både Løv og Ask og skal du ha en rosesølje er det Marit som lager disse.

MARIT LINTRUP SVENDSEN
TONE ROSE BJERKE

TONE ROSE BJERKE

er gullsmed med svennebrev i gullarbeid og har etter 16 år på verkstedet vårt overtatt ansvaret for salgsarbeidet. Nå kjører hun land og strand rundt og besøker våre hyggelige forhandlere og kaller seg «huldra på tur». Er det noe du lurer på om våre smykker eller søljer, spør Tone Rose, hun kan det meste.

HELENE ELV ANDERSEN

er gullsmed med svennebrev i gullarbeid. Helene lager blant annet Fossum, Eidsvoll og Lykkja søljene og er fantastisk flink med fargesammensetninger. Helene er også gullsmeden bak våre flotte akvarellene.

HELENE ELV ANDERSEN

Sagnet sier at huldrene lagde sølvsmykker

så vakre at ingen kunne lage maken

– vi tror det er mulig på vårt

verksted i Telemark.