Emilie Tømmerberg liker smykker med særpreg og har forelsket seg i Huldresølvs delikate smykker. Les hvordan Emilie styler våre smykker.

Emilie Tømmerberg er en av Norges fremste influencere og bloggere. Hun er lidenskaplig opptatt av mote, skjønnhet og reiser, og brenner for å inspirere. Ta en titt på bloggen hennes her.

Vi har utfordret Emilie til å inspirere oss med styling av våre nyheter LØV, SUKKERTOPP RINGER OG Tvunnet armring og ring med en nydelig grønn jade sten.

 

 

Emilie elsker delikate smykker og hun bruker gjerne flere på en gang. Her har hun kombinert det vakre RONJA halskjedet med LØV halsgropkjede  og et langt Fasettert kulekjede. Dette pynter opp et hvert antrekk og er kjempefint til alt fra kjoler til grove ullgensere, sier Emilie.

Du finner LØV halsgropkjede herRonja halskjede herFasettert kulekjede her og LØV anheng, som passer til fasettert kulekjede her.

 

 

Emile falt for LØV-kolleksjonen vår. De er inspirert av naturens egen design, unik og delikat. Den store forgylte ringen er så vakker og veldig fin sammen med den mindre LØV ringen, synes hun. Begge ringene er i forgylt sølv, men kommer også i en delikat oksidert variant.

Ørepynten i lØV kolleksjonen er også en Emilies favoritter. Hun synes det er så fint når de beveger på seg og glitrer i lyset. De er inspirert av bevegelsen vinden skaper når den blåser på bjørkeløvene. Hun liker også armlenken godt og synes den er delikat og fin på armen.

Finn hele LØV kolleksjonen her

 

 

Emilie forteller at hun synes ringene er kjempefine, alene eller sammen. Hun har kombinert Sukkertoppringen med den vakre roseslipte grønne kvartsen sammen med en Tvunnet ring med Jade-sten. Begge ringene er fra vår Vindel kolleksjon

Armringen hun har på er en Tvunnet armring i Vindel kolleksjon med en cabouchonslipt grønn jade sten i kombinasjon med en lekker black diamond swarovskikrystall i hver sin ende. Emile forteller at hun elsker kombinasjonen av stenene og at den er så fin på armen og det synes vi i Huldresølv er så moro å høre.

SE ALLE VÅRE NYHETER HER OG LES MER OM SMYKKENE HER..

HOLD DEG OPPDATERT!