fbpx

Fortryllende smykker setter gjerne prikken over i`en på sommerantrekket, enten du skal på stranden eller på sommerfest.

Er du blant de som setter pris på ekte håndverk og vakre smykker så finner du de lekreste smykkene hos oss huldre… Bregne ringer – bruk dem på pekefiner, langfinger eller ringfinger. Ringene er åpne/justerbare, slik at de er lett å tilpasse din finger.

Lysning halskjeder kommer i flere utgaver. Lysning er inspirert av villbringebæret.

Glittrende ørepynt blir man aldri lei. Vår Rose serie består av flere ørepynt pyntet med glitrende Swarovski krystaller. Hvis du ikke finner den perfekte sammensetningen i vårt standard utvalg, lager vi gjerne en “skreddersydd” variant til deg.

Elisabeth Halbjørhus i @pureelisabeth_ viser deg gjerne hvordan du styler våre smykker. Her med fantastiske Rose Showpiece, Blad ring og Sukkertoppringer

Vakre Anneli halskjeder med massive hjerter i gull 585 eller sølv 925 og håndfattede cubic zirconia

Søte som sukkertopper er våre sukkertoppringer. Cabocounslipte og roseslipte stener finner du i vår Vindel kolleksjon. Les gjerne om stenenes betydning her

Våre gullsmeder håndfatter stenene i flere av våre smykker. Her er vakre Helena anheng med en cubic zirconia

Inspirert av den magiske fjellbjørka er vår kolleksjon Løv. Vakre Emilie Tømmerberg @emilietommerberg

Elise serien består av lubne hjerter festet på halskjeder, armlenker og ørepynt. Oksidert, uoksidert med gull og med sølvhjerter.

Yndige Elise ørepynt kommer også med sølvhjerter. Tips! en perfekt konfirmasjonsgave

Eventyrlige fabel. Tips! kombiner gjerne to like ringer sammen.

 

Fabel ankellenker – det nydeligste sommertilbehør.

Løv er en fantastisk kolleksjon med et særpreget uttrykk, her ser du vårt halsgropkjede, ørepynt med stikk og ørepynt med 4løv.

Eventyrlige Olivia perleanheng med i sølv 925 med en barokk ferskvannsperle. Kan brukes som anheng både til kjeder og til ørepynt

 

Obs! vi opplyser om at du ikke bør bade med smykker og at forgylt og mørkoksiderte smykker lettere mister fargen ved hard bruk.

Huldrene kan ha litt lenger leveringstid nå i juli måned pga ferie, men vi forsøker å lage smykkene dine så fort vi kan.

ekte håndverk!

Ønsker deg en fortryllende sommer

HOLD DEG OPPDATERT!