fbpx

Frakt

Det er viktig for oss at smykkene du bestiller kommer frem til riktig tid. Og at smykkene kommer frem til deg, like vakre som da de ble sendt fra Huldreverkstedet.

Frakt og levering

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Det er gratis frakt på ordrer over 1000 kr, ellers er frakten 125 kr til hele landet.

Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert.
Siden smykkene våre er håndlaget kan det ta opptil 5-10 dager før varene blir levert. Men vi forsøker selvfølgelig å levere så fort som mulig!

Ordre fra Huldresolv.no blir sendt som Postens klimanøytrale servicepakke. Da blir pakken levert til ditt postkontor/Post i Butikk, hvor du henter pakken selv. Det kan jo være greit siden innholdet i pakken er så verdifullt! Transporttid er normalt 1-3 virkedager, avhengig av strekning. Pakken kan leveres over hele landet, inkludert Svalbard.

Pakken leveres klimanøytralt. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp.

Du varsles om at pakken er ankommet via SMS, e-post eller hentemelding i postkassen. Har du ikke mulighet til å hente selv, kan du bestille hjemlevering nå du sporer pakken.

Ønsker du ikke å beholde varen allikevel har du 14 dagers returrett. I forbindelse med jul forlenger vi returrettfristen til å gjelde til og med 15.januar.

Bruk Angrerettskjema som sendes med varen, når du returnerer varene.

Kontakt oss:
Epost: post@huldresolv.no
Facebook: www.facebook.com/huldresolv
Telefon: 35900470

Bunadsølv før 17.mai
For garantert levering før 17.mai, bør du bestille senest 5.mai 2021.

Juli måned

I juli tar Huldrene litt ferie. Vi råder deg til å være litt tidlig ute, hvis du ønsker levering i denne måneden. Bestillinger sendt inn i uke 28, vil tidligst bli levert i uke 30.

Frister til jul

Beregn en uke produksjonstid i forkant av levering.

Posten har følgende frister for levering før jul:

Postnummer 0000-3999: 16.12

Postnummer 4000-7999: 16.12

Postnummer 8000-8999: 16.12

Postnummer 9000-9999: 14.12

Datoene er basert på Posten sine veiledende frister, så vær gjerne tidligere ute!

 

HOLD DEG OPPDATERT!