fbpx

Gratulerer med vel overstått feiring! For oss huldrer er det inspirerende å se alle folkedraktene, festdraktene og festpyntede og glade menneskene på 17.mai. En dag som gir oss masse inspirasjon og ideer til ny design. Bare legg merke til hvordan Annabel Rosendal har stylet festdrakten sin. Fossum sølje, Rosesølje med forgylte løv, Eidsvoll beltespenne, Seljord ørepynt og Alexandria ring.

Influencer og forfatter Annijor – Anniken Jørgensen har denne våren heiet på å bruke søljene flere ganger i året. Fantastisk synes vi. Her ser vi henne både bruke søljene til dressen og til Buskerud bunaden sin. Hun har Fossum sølje og Rosesølje med forgylte løv.

Moro vi har fra morgen til kveld… Dette gjelder i allefall for denne fantastiske gjengen. Julie Bergan i fantasistakk fra Eva Lie og Eidsvoll halssølje, Rosesølje og Seljord sølje med mariaheng i tillegg til Alexandria ring og Astrid S med Seljord ring

Artisten Maria Mena ser nydelig ut i sin fantasistakk. Maria har valgt å knyte et silkeskjerf i håret og kun ha en sølje, nemlig rosesøljen  – som passer til alle stakker og bunader.

Stylistene og influencerne Line Langmo og Hedda Skoug har begge valgt fantastiske Eidsvoll Sølje til sine stakker. Line har i tillegg en rosesølje. Legg merke til hvordan man kan får frem fargene i stakken ved hjelp av Swarovski krystallene, bergkrystallene og ferskvannsperlene.

Stylist Karene Elieson og MagMaLou-Marthe har begge valgt vår vakre rosesølje til sin bunad og stakk. Karene med blå krystaller til sin blå bunad og Marthe med light colorado topaz krystaller.  Legg også merke til Martine Stenberg med våre kulecreoler.

Dyktige MoteSilje – Silje Pedersen er influencer er vakker i sin 100 års drakt fra Oslo. Hun har stylet drakten med Damesøljen og beltespennen som er spesialdesignet av oss til Hundreårsdrakten i sammen med en nydelig blomsterkrans i håret. 100 års drakten og søljer selges av Eva Lie Design, Heimen i Rosenkrantzgate og Haugtussa.

 

Alle foto er hentet fra respektives instagramkonto. Bildene er kun brukt til inspirasjon.

Håper du lot deg inspirere!

HOLD DEG OPPDATERT!