fbpx

Høstens vakre nyheter er en fryd for øyet, la deg fortrylle

DAGGRY – NY KOLLEKSJON

Den vidunderlige stemningen, stillheten, det vakre lyset og skyggene som skaper magiske former og får oss til å drømme. Tiden som gir oss en ny sjanse – DAGGRY. Drømmende former og nye muligheter er inspirasjonen til vår nye vakre kolleksjon DAGGRY i sølv 925 og selvfølgelig designet og selvsagt også laget på Huldreverkstedet i Telemark.

OLIVIA PERLEANHENG

OLIVIA er et nydelig anheng laget i sølv 925 og baroque ferskvannsperler, hver og en med en sterk personlighet. Olivia betyr bla.a. «alvehær», så hun finner vi nok i Huldreskogen.

Bruk Olivia perleanheng som et kjedeanheng eller anheng på ørepynt.

LØV HALSKJEDE OG ØREPYNT 4LØV

Viljesterk og vakker står den der, den trolske fjellbjørka og gir ly og ro for mang en skapning. Det rasler stille i de vakre bjørkeløvene og det varsles om lysere tider og vår. LØV er inspirert av de vakre bjørkeløvene, detaljene og de spennende formene. Nyhetene denne høsten er fortryllende vakre halskjede, og nydelige ørepynt som sitter fantastisk på øret.

HYLJA ARMLENKE

Hylja betyr skjule og sies å være opprinnelsen til navnet Hulder. Hylja representerer det magiske og mystiske, men også den styrken og stoltheten som Huldra er kjent for. Let frem din indre styrke og bær dette smykket med stolthet.

Armlenken matcher selvsagt Hylja halskjede.

 

TUSENFRYD ØREPYNT MED RING.

Tusenfryd holder seg fremdeles i salgstoppen hos oss her på Huldreverkstedet. Disse yndige smykkene er elsket av alle og gir mulighet til skreddersøm med hensyn til å lage egne fargekombinasjoner. Nå lanserer vi en nydelig TUSENFRYD ørepynt med ring med to «tusenfryd blomster» på hver ørepynt. Kommer i to versjoner blå og grønn Skulle du ønske din helt egen fargekombinasjon, ta kontakt med oss eller nærmeste forhandler.

KULECUFFS

Noen ganger trenger man bare det lille ekstra og Ørecuffs er igjen noe av det mest trendy innen ørepynt. Kombiner de gjerne med våre kulecreoler, men de er tøffe til all ørepynt. Kommer i uoksidert og forgylt sølv.

SUKKERTOPP ANHENG.

Nydelige og delikate som sukkertopper er disse anhengene. Bruk gjerne flere sammen, eller i sammen med andre anheng. Sukkertopp anheng leveres i alle stener i sukkertopp kolleksjonen. Kombiner de gjerne med Sukkertopp ørepynt og ringer. Anhengene er ekstra vakre til Ankerkjede, Figarokjede og Diamantkuttet ankerkjede. På bildene er anhenget festet i et oksidert ankerkjede

LYKKJA BØHERRADSRING

Elise Thiis-Evensen har igjen laget en vidunderlig sølje i sølv 925, denne gangen en bøherradsring. Tradisjonelt brukt på Øst-Telemarksbunader, men denne er så flott at den fint kan brukes på andre bunader og drakter også. Lykkja bøherradsring er designet til ære for vårt 25 års jubileum (2019) og er rikt dekorert. Hvert enkelt løv, ferskvannsperle, sten, swarovskikrystall og bergkrystall er festet for hånd av våre gullsmeder.

Lykkja har samme form som gamle tradisjonelle bøherradsringer, men vi har selvfølgelig tilført litt ekstra “Huldremagi”. Hver enkelt sølje blir helt unik i og med vi bruker Swarovski krystaller, ekte stener, turmaliner, ferskvannsperler og bergkrystaller. Alle søljer blir individuelt laget og er unike, stener og fargenyanser i hengene vil variere litt fra sølje til sølje. Søljen kommer i fargene: gyllen, grønn, blå, rød, rosa og lilla. Har du spesielle fargesammensetningsønsker ta kontakt med oss.

LYKKJA BYGGKORNRING

En eventyrlig og tradisjonsrik sølje designet av Elise Thiis-Evensen sølv 925, denne gangen en bøherradsring. Tradisjonelt brukt på Øst-Telemarksbunad, men denne er så flott at den fint kan brukes på andre bunader og drakter også. Lykkja byggkornring er designet til ære for vårt 25 års jubileum (2019). Lykkja har samme form som gamle tradisjonelle byggkornringer, bare tilført litt ekstra “Huldremagi”.

Byggkornring søljen kommer i fargene: gyllen, grønn, blå, rød, rosa og lilla. Har du spesielle fargesammensetnings ønsker ta kontakt med oss.

 

Se alle smykkenyhetene her og våre nye søljer her

 

 

 

HOLD DEG OPPDATERT!