fbpx

Høsten 2017 var Huldresølv med på et lite stykke eventyr.

 

Huldresølv samarbeidet med stylist Jan Gunnar Svenson, satte sammen og spesiallaget søljer og smykker til bruk på Haute Coiffure Francais høsten 2017.

Med fantastiske håroppsatser og fantasifull styling er det lett å la seg inspirere både med farger og sammensetninger. Modellen har spesialdesignede ørepynt fra Huldresølv, Rosesølje både med og uten forgylte løv, Rosesølje Hardanger med og uten forgylte løv, Seljord sølje med Maria heng og Eidsvoll halssølje.

Du kan også kombinere Røisheim brosje, Eidsvoll beltespenne og Eidsvoll sølje med disse fargene.

Haute Coiffure Francaise arrangeres to ganger i året et stort hårshow i Louvre i Paris.

I september 2017 var Haute Coiffure Norvêge gjesteland. Et show ble arrangert for å vise frem norsk hårkunst og hårtrender og understreke dette ved hjelp av dans, musikk og norsk design. Et spektakulært show. Alle modellene og danserne var norske. Huldresølv ble representert i 2 av 4 temaer: Renecance of Hardanger og Queen of Nature.

Fletter hører med til bunadstradisjonen her i Norge, selv om denne kanskje er litt utenom det vanlige.

Brudekronen i finnes det kun en av og er håndlaget av Elise Thiis-Evensen.

På denne drakten er rødt fremtredende. Vinje halssølje, Seljord beltespenne, Rosesølje og Eidsvoll sølje i kombinasjon med spesialdesignet ørepynt for anledningen.

Bruken av søljene var utradisjonell og spennende, men gav et moderne uttrykk.

Som gjesteland ønsket Jan Gunnar å fremstille Norge moderne, med en tradisjonell vri og Huldresølv sine søljer og smykker var sentrale i visningen.

Her ser du Eidsvoll halssølje, Rosesølje med forgylte løv, Seljord sølje med Mariaheng og Eidsvoll mansjettknapper.

Med fantastiske kombinasjoner og litt fantasifulle sammensetninger, er det kanskje ikke å anbefale for 17.mai eller konfirmasjon, men inspirerende er det.

Fossum sølje og Rosesølje Hardanger med forgylte løv

Alvilde halskjede og Alvilde ørepynt – showpiece

 

Håper du får litt ideer og lar deg fortrylle

Søljer: Huldresølv, Foto: Wenche Hoel Knai, Styling: Jan Gunnar Svenson, Modell:Team Models, Fantasidrakter:Eva Lie Design, Kostymer: TSH

 

HOLD DEG OPPDATERT!