fbpx

FRI FRAKT FRA KR 1000 • PERSONLIG TILPASNING • TRYGG LEVERING • EKSKLUSIV INNPAKNING

De perfekte smykkene til den store dagen. Smykker som sier kjærlighet og smykker med det lille ekstra.
Fabel er en kolleksjon inspirert av sagn og eventyr og hva er vel bedre enn eventyrlige smykker til en eventyrlig dag. Her ser du Fabel liten ring x 3 og Fabellissima armring.

Fabel fås i oksidert, forgylt og uoksidert lyst sølv. Her ser du Fabel øreringer, Fabel halskjede, Fabellissima forgylt og 2 x Fabel ring liten forgylt.

Fabellissima er like vakker foran som bak. Smykket til høyre er Løv halskjede midi, en nydelig morgengave..

Nydelige Lene er en enkel og kraftfull ring i sølv 925 med et massivt hjerte i gull 585. Ønsker du, kan vi gravere på utsiden av ringen. Lene ring er et godt alternativ til tradisjonelle gifteringer eller forlovelsesringer. Vakre Eva ring er en statementring av de sjeldne, perfekt til dagen, men også en nydelig forlovelsesring. Elise serien er dekorert med lubne hjerter i massivt gull eller sølv, her vises Elise halskjede uoksidert med sølvhjerter. Elisabeth armlenke er kanskje en av de vakreste armlenkene vi har, perfekt til bryllupsdagen eller som morgengave. Anne ring er en praktring med litt huldresølv særpreg, den perfekte forlovelsesring!

En morgengave skal gjerne være et smykke å bli glad i og som betyr noe for bruden. Her er noen av Huldrenes tips: Olivia perleanheng med en ekte ferskvannsperle, Elise ørepynt med dinglende gullhjerter, Løv halskjede forgylt, Anneli halskjede eller Annette anheng.

Ta gjerne en titt under vår Duggperle kolleksjon for flere vakre smykketips.

 

PS! Nå kan hun lage sin egen ønskeliste på nettsiden vår..

 

HOLD DEG OPPDATERT!