fbpx

Sprudlende Elisabeth Halbjørhus i pureinterior.no styler bunadssølvet til å brukes flere ganger i året.
Bruk søljene på kjolen, til dressen og til bursdager, jubileum, jul, jobb og selvfølgelig til 17.mai.

Våren 2020 vil få en annerledes 17.mai, men vi skal jo alle sammen feire den, bare ikke så mange sammen… Og dette blir garantert en 17.mai vi ikke vil glemme, benytt deg derfor av vårt

Ta frem bunadssølvet og pynt opp bunaden, drakten, kjolen, kåpen, dressen…

Elisabeth har valgt å style en kjole som betyr noe helt spesielt for henne, og søljene blir som “skreddersydd” til antrekket. Det er også vårt ønske. Vi ønsker at våre søljer skal få deg til å føle deg stolt, flott og vakker. På bildet har hun Eidsvoll halssølje, Lykkja bøheradsring og Rosesølje med forgylte løv.

Hvorfor ikke gjøre søljene “skreddersydd” til deg, slik at du føler deg enda finere i bunaden, festdrakten, dressen eller kjolen?!

Ved hjelp av over 30 ulike Swarovski krystallfarger har du mulighet til å gjøre søljene dine litt mer personlige, og designe din egen kombinasjon, eller “skreddersøm” som vi kaller det. Vi har selvfølgelig laget noen standardiserte fargevarianter, som passer de fleste også.

Vår vakre Seljord serie består av: Seljord sølje med Mariaheng, Seljord Beltespenne, Seljord ørepynt, Seljord halsring, Seljord mansjettknapper og Seljord sølvring. Frotse i over 30 ulike Swarovskikrystaller

Vidunderlige Lykkja er designet til vårt 25 års jubileum av vår grunnlegger Elise Thiis-Evensen. Byggkorn og Bøheradsringene er opprinnelig brukt på Telemarksbunadene, men vi synes de er så vakre at du kan bruke de til hva du vil. Byggkorn- og Bøheradsringene er laget i 6 fargevarianter, ønsker du en annen – ta kontakt med oss.

På bildet ser du: Vinje halssølje stor, Lykkja bøheradsring, Rosesølje m/forgylte løv og Maler stor.

Nydelige Alexandria – kanskje Norges vakreste bunadsring. Håndfattede stener og cubic zirconia. PS! ønsker du en annen sten i midten ta kontakt med oss, våre gullsmeder har kanskje den stenen du ønsker.

Yndige Vinje halsring og halssølje stor. Den ene er 32mm og den andre 39mm og begge fantastisk vakre. Kanskje vår mest populære halssølje, så absolutt en perfekt gave.  Tips! Denne kan også brukes i håret.

På bildet ser du Katharina ørepynt, Vinje halssølje stor, Elise halskjede m/gullhjerter

Tradisjonsrike Morgedal mellomsølje er perfekt som stor halssølje, herresølje, mellomsølje eller som erstatning for en hovedsølje. Staselige Hjertenål nr.5 er en dronning verdig. Den bæres nemlig av Dronning Margrethe av Danmark. En meget anvendelig brosje, som også er Elises favoritt.

På bilde vises: Seljord halsring ( i håret), Seljord ørepynt m/heng, Hjertesølje nr.5, Morgedal mellomsølje, Hjertenål stor og Seljord beltespenne.

Drømmesøljen Røisheim brosje er fantastisk vakker og anvendelig til alle antrekk.
Hver sølje fås i over 30 ulike fargevarianter. Her vist sammen med Rosesølje Hardanger.

Supersøte Liten Fuglenål er den perfekte dåpsgave, røffe Øyfjell er spesielt flott til herrene og Eidsvoll halsnål er nok den tøffeste halssøljen i vårt sortiment. Eidsvoll fås i en rekke fargevarianter, finner du ikke din favoritt, kontakt oss davel.

På bilde har Elisabeth på seg Eidsvoll halssølje, Seljord ørepynt med heng, Lykkja bøheradsring og Rosesølje med forgylte løv.

 

HOLD DEG OPPDATERT!